<h2>Λιούτας Διαμαντής</h2><p>Η φαντασία και η αγάπη μας για δημιουργία, μας έχει κάνει να δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.varelialioutas.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Βιοτεχνία βαρελοποιίας | Είδη λαϊκής τέχνης & Οικιακής χρήσης</h2><p>Βιοτεχνία βαρελοποιίας | Είδη λαϊκής τέχνης & Οικιακής χρήσηςΗ φαντασία και η αγάπη μας για δημιουργία, μας έχει κάνει να δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.varelialioutas.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Κρεμάστρες - Ράφια

Κρεμάστρες - Ράφια
Βιοτεχνία Βαρελοποιίας | Είδη λαϊκής τέχνης & Οικιακής χρήσης - Τρίκαλα


 
Στο εργαστήριο μας που βρίσκεται στο  4ο ΧΛΜ Τρικάλων Λαρίσης - Μεγαλοχώρι, στα Τρίκαλα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ξύλινες κρεμάστρες τοίχου, όρθιες κρεμάστρες, κρεμάστρες φυσαρμόνικα, κρεμάστρες με χρυσούς γάτζουν καθώς και ξύλινα ράφια και ράφια με γάντζους που θα ομορφήνουν το χώρο σας.

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στο εργαστήριό μας από την έμπειρη ομάδα μας, χρησιμοποιόντας πάντα τις καλύτερες ποιότητες ξύλων. Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα προϊόντα μας
 

 

Όλα τα προϊόντα μας

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Λιούτας Διαμαντής
Βιοτεχνία Βαρελοποιίας | Είδη λαϊκής τέχνης & Οικιακής χρήσης
4ο ΧΛΜ Τρικάλων Λαρίσης - Μεγαλοχώρι, Τρίκαλα 
Τηλ: 2431070733 Κιν: 6977718419, 6973308495